Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En älva

En ensam älva i månens ljus
Hon dansar till musiken av vindarnas sus
Långt in i skogen, denna natt
Hon dansar i dimman, som besatt

När morgonen gryr
Hon med blödande fötter gnyr
Men varje natt, samma tortyr

En älva så nätt och skör
Hon ropar på hjälp men ingen hör
All världens ondska henne förgör





Fri vers av Coldasice VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-13 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP