Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tornado

som en vind hölls allt hårt, inga sorger kom igenom.
Öppnade ett rum, lätt allting lätta.
Somnade till svajande vindspel
en brusten kväll. Ville inte kliva upp,
kunde inte ligga still.
Täcket omslöt mig med en mjukhet,
kylan fick mig att sväva
jag ville bara flyga.
Landade, somnade, klev upp, föll.
Som en tornado, viste jag varken upp och ner.
Som en tornado ville jag bara falla,
men åh vad jag ville resa mig högt.




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-13 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi