Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

Sitter i farstun med en rykande het kopp kaffe
Ser löven falla från träden när vinden griper tag i dom.
Dom singlar sakta ner mot marken och bildar ett täcke av färger.
Varma färger som lyser och livar upp en annars så grå dag.
Solen bryter igenom molnen och dess strålar värmer för en kort stund.

Ett täcke av löv, en förberedelse inför vintern. Allting vissnar ner och vilar för att sedan komma åter när våren nalkas.
Naturen har sådan livskraft, en vilja och styrka. Den kan brytas ner och komma igen, blomma som aldrig förr.




Prosa av Coldasice VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-14 11:20



Bookmark and Share


    carinamnm
Vilken fin stund du beskriver, Tack!
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP