Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärpunkten inom


Smärtan, värken

gråter i mig

ljuder i mig

rinner i mig

har ingenstans att ta vägen

för den har byggt bo i mig

valt ut mitt tempel

och gjort det till vårt

här ska vi kampera ihop

på gott och ont

i nöd och lust

mest i nöd

i varje del av mig

varje skrymsle

i varje vrå

finns den där

ovälkommen, oinbjuden

min nya livspartner

gör sig påmind

i varje del av mig

jag kommer inte undan

jag har bara att ta emot

och det tar emot

varje sekund

varje hjärtslag

varje smärtförnimmelse

det bränner, skär och pulserar

jag är under belägring

ingen utväg 

ingen omväg

inget förbi

för det händer i mig

där smärtan är 

där är jag

där är jag

där är jag













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-14 14:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Solskenet jag sänder!
Din text är sann! Den är rakt fram! Den är så bra!
2020-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av textens innehåll!
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP