Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offer

....och Offer reste sig från slagfältets bittraste strid
hon började vandra iväg, mellan de stridande
hon släppte sin sköld och sedan sitt svärd
hon drogs mot sjön som låg där väntandes på henne
runtomkring henne avtog striderna,
och dom alla vände sig om för att se henne vandra ner mot sjön
tysta röster hördes.....-\"vad är det hon gör?\"
Offer fortsatte ner mot sjön och stannade
Hon sträckte sig ut över sjön.....
Och hon såg sig själv.....




Övriga genrer av Blodros
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-07-15 23:17



Bookmark and Share


  Rachel Roth
din text är mig särskilt berörande nu...
fångar känsor och tankar jag burit under dagen
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros