Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laglös

 

Jag jagas

i de oåterkalliga stridernas land

dom säger
att jag inte följer deras rättighet att ta vad dom vill ha

dom säger
att jag inte följer lagen på deras tro

dom säger
att vägen är den jag skall gå

Jag säger
att jag inte är dom och vänder mig om

stegen som följer är mina
och avtrycken är i gränslöst land




Fri vers av Blodros
Läst 434 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-22 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros