Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modern

 

Vi alla
sprungna
från
modern

-

kvinnan bär

inom

-

mannen
vilse

 

så fjärran från

 

strider mot tomhet

 

såret av
övergiven

glömmer
att
dom också

bär

ur sprung

inom




Fri vers av Blodros
Läst 390 gånger
Publicerad 2012-02-12 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros