Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter

Stenar rullar
pelare vacklar
principer följer
andning

ropen hörs
skuggor
tvivlar ej längre
följer spåren
mot
ursprungsrösten

du månbelysta skugga

mörka väsens andning

din tunga raspar

läppar formar orden

fri
finnas

 
andas

 


hem




Fri vers av Blodros
Läst 439 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-12 13:02



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Fin!
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros