Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången om dig som inte fanns

 

Du hitta stigarna

och

dina ord fastna på

mitt hjärtas hud.

 

törsten efter kärlekens ord

var större än mina murar kunne hålla

 

meningarna fyllde tomrummet

och

jag omfamnade intill minsta stavelse

 

allt krossades i fotonljuset

och allt som var kvar 

var sången om dig

som inte fanns

 

 

 

 




Fri vers av Blodros
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-23 16:10



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-11-20

  aol
underbart vännen så din dikt berörde mitt hjärta,
2013-06-26

  greajt
bra!! och älskar titeln
2013-02-25

  Tina-sol VIP
" Mitt hjärtas hud" Många godbitar i den här texten...
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros