Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig

 

Skulle

DU

 

ge ditt

LIV

 

för rätten att


FINNAS




Fri vers av Blodros
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-15 20:07



Bookmark and Share


  sophie på väg
Ja.
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros