Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förändring

det är aldrig samma himmel
varje dag, ständigt ny

ej heller är det samma dag
varje dag, ständigt ny
allt är i rörelse

en ständig förändring
som naturen
som ständigt förändras vackert

men kanske inte bara det
att den förändras vackert
utan för att det blir vackert

just bara för
att den ständigt förändras

ständig rörelse
ständig förändring

så kanske också så med våra liv
de förändras, varje dag

kanske inte alltid
vackert
men vackert just för
att det ständigt förändras

ständig rörelse , ständigt ny
så vackert, så


Ari Eskelinen © copyright




Fri vers (Prosapoesi) av arie
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-15 13:49



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tycker mycket om den filosofiska tonen i orden.
2020-10-15

  lodjuret/seglare VIP
En god historia bör inte vara 'för bra', ändå andäktigt läsvärd som upplevelse, i din ambition att göra någonting i den stilen vill jag ge denna text fem rosor av åtta, samt en tänkt vas att sätta dem i.
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

arie
arie