Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Super

Min dag är som en bana ur super Marios förlopp

Jag hoppar jag springer jag samlar små mynt

och somnar med flaggan i topp




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 132 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-15 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lol. redaktionen tog inte bort den här bilden? wtf?! :D
2020-10-18

  danne //
rolig liknelse vi kan göra ibland , å lite nostalgi dessutom ..
2020-10-16

  Solstrale VIP
Kul där! :)
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant