Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla poeter


Alla ni poeter

Jag trodde jag skulle
läsa om gamla dikter,
om landskap och hur
solen lyser.
Det jag fick läsa
var om människors liv,
så olika men mycket
var också likt.

Fria, instängda, gamla,
unga, män, kvinnor,
alla åldrar, pseudonymer,
andra helt öppna med
vilka de är,
men det är inte det viktigaste.

Det viktigaste var att jag
kunde se in i deras hjärtan
och jag lät dem se in i mitt.
Jag lär känna nya personer
genom min dataskärm,
jag kanske aldrig ser på riktigt,
men jag skådar hellre in i
någons själ där, än ser riktiga
människors ryggtavlor dagarna
i ända utan att någonsin få veta
vem de är...




Fri vers av Klipparen
Läst 205 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-10-16 11:18



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Så fint

Välkommen du
öppna hjärta!

Tack!
2020-10-17

  bibbi ahrnstedt
En sådan öppen och utförlig förklaring och härligt att kunna se in i deras hjärtan
2020-10-16

  Solstrale VIP
En helt fantastisk förklaring av din vänskap till poesin/poetens själ... Så glad att en poet fick Nobelpriset i litteratur man blir då! :)
2020-10-16

  angela Täubert fd Jansson VIP
Här finns dikter för alla om allt.
2020-10-16

  Öknens Ros VIP
Kul du gillar denna sidan, här blandas unga som lite äldre, alla med sin egen stil och ton.
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Klipparen