Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstod alla...




...att Finland och dess ledare Mannerheim
stod på Hitlers sida tills man inte längre
hade ( 4.7. 44 )...nazisternas stöd...

...redan 10.10.44 bombar tyskarna Rovaniemi....

Över 90 % av staden brändes ned





Bunden vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-16 20:01



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Mannerheim hade åtskilligt på sitt samvete.
2020-10-17

  AiA Maria den fria
Jag ser

människan
i rädslans grepp
skövlar allt på jorden


Tack !
2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP