Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spelar lite Britney Spears orgel


Sen sax påse

Flög med ängeln Ikaros
tände cigarill
på solen, som med vingen slöt förbund

Tvenne glada tomtebloss
i början av april
sten sax och påse med John Blund




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-16 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker o kul i klok kombination
Klockren med orgelslingan..
2020-10-19

  TrollTörnTrappan VIP
Jisses, så kan man också skapa tomtebloss!?! med originella rim därtill..
2020-10-18

  AiA Maria den fria

*ler*

Tack!
2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant