Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om kärlek,om rädslan för den och om hoppet att finna den


------------

Du,

att falla behöver inte alls göra så ont

Bara du faller rätt




Bunden vers (Haiku) av änglasjäl
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-07-16 00:47



Bookmark and Share


  kärleksbarn
den där tog där den skulle...
tack :)
2006-07-16
  > Nästa text
< Föregående

änglasjäl
änglasjäl