Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lust tid kärlek och krossade hjärtan

Nu sitter jag här

Tänker på dig

Tänker på allt

Kanske

Bara kanske

Ska ge det tid

Veta vem du är

Men här sitter jag

Fylld av känslor

Fylld av hat

För det är dig jag vill ha

Öppnat mitt sinne känner allt som ett hav

Ett hav av känslor

Känslor om dig

Tid

Tid

Tid

Måste ge det tid

För jag vet inte vem du är

Tid

Tid

Tid

Jag vill veta vem du är




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-19 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus