Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets insida

Tomma blickar 

Rädsla kom inte för nära

Viruset stänger in alla som sliter redan

Vågar inte möta vänner gå till affären

En knuff hit höll inte avstånd

Smittan tar över allas liv

Gemenskapen flyr 

värmen närheten försvinner dag för dag

Låt dig då se ut var inte rädd du är så betydelsefull

Snart är tålamods tiden över din frihet tas tilbaka

Öppna din dörr se ut gå ut

Känn att du inte är ensam

Koronatiden har inte fulla taget

Vi ska segra ta livet tillbaka

Gå ut var stark du har mästrat

en tung tid ett virus som försvinner

Din dag blir levande igjen

glöm inte ta vara på de små sakerna livet har att ge......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-20 14:25



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Så väl skrivet!
2020-10-22

  alicja lappalainen VIP
du beskriver våra vardagar i den svåra tiden och uppmuntrar i positiva ord
"Din dag blir levande igjen
glöm inte ta vara på de små sakerna livet har att ge....."
bra!
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP