Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av fisk

Doften som jag alltid har hatat
Doften av fisk
Sitter i dina kläder
Kan inte tvättas bort
Just den doften
Kommer jag att sakna
Doften som kännetecknar dig

Min far
Han som säljer fisk
Min far
Gubben med kepsen
Och vitt skägg
Den lilla taniga mannen
Han som alltid varit stolt
Stått rakt
Han som alltid ler
Och önskar alla en bra dag

Doften av fisk
Tång
Havet
Doften av dig




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-22 07:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Hundan vilken text, påminner både om en läsares eget liv, egna minnen, samtidigt om förgången tid o kärlek.
Inte dåligt att med få ord fånga, långa...
2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP