Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som sker utom sker även inom


Om infiltration och virus

Virus kan se ut på olika sätt men de har
alla en förmåga att använda olika
tekniska hjälpmedel för att bryta sig
in i organismen.
Inbrotten eller invasionen handlar om
att hitta in till cellkärnan
och bryta ner försvaret.
De kommer att vilja föröka sig och påverka
hela organismen genom att skapa kaos och
förvilla kroppens försvar.

Kriget har börjat!

De skickar nu ut signaler till ett förvillat försvar
och plötsligt ser inte hjälparna att den infiltrerats och
börjat angripa sina egna! Kanske lider de brist över
att inte underhållet haft tillräckligt bra omsorg utan
försvagats.
Hjälpen måste nu komma utifrån eftersom situationen
blivit akut!

Det som händer inom är en spegelbild på samma invasion
och förgiftning som sker när vi ser hur stater hamnar i
samma inferno!

Frågan är .....hur överlever man en invasion som vill
härska, förgifta söndra för att få makt och kontroll!

Inom /utom?





Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-22 11:18



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Det är svårt att se framgång och utveckling. Det tar tid. Det som är invasion för dig är inte för mig.
Det handlar om att vara påläst och vara en skicklig demagog och kanske bli mördad på grund av det. :)
2020-10-22

  danne //
fick även tanken på hur vi människor är mot varandra , som vandrande virusar som har egna ambitioner att nå, så om man förbiser pandemierna å sjukdomar..

Så finns vi där ute i samhället precis som din text gör anspeglingar på tror bestämt jag fann ett nytt ord här..
WyS visst pågår det ett krig som visar stor makt med att vända kinden bort från dom som behöver ses å synas ..

Vill gärna skriva mer men då blir det väldigt passionerat och revolutionärt tonat... är lite rädd att hoppa in i politiska områden.. vet inte riktigt varför..

Jättebra skrivet texten är universell å går att användas i olika områden ...
2020-10-22

    lydriket
En bra text som belyser hur virus letar efter såväl kroppar som länder utan försvar.
Sveriges sedan 70-talet ökända trojanska häst har alltid haft hög svansföring.
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP