Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lager på lager


Omlott


Molnen och jag
har klätt oss rätt idag

jag i lager på lager
medan molnen valt omlott

Växelvis drar de fram
ridån över himlen

alltmedan solen
nyfiket kikar fram mellan
mantelflikarna

Vi ler åt varandra
medan jag drar jackan
tätare kring kroppen

Molnskyarna kontrar
genom att dra ihop sig
till ett enda gigantiskt jättemoln

med en värmealstrande
solstråle som skärp

Nu är det inte nån risk att vi fryser







Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-23 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP