Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll ut!

i drömmarnas värld
håller jag dig kär

i verklighetens flykt
håller fantasin mig tryggt

lite här & där
spelar vem som är

vem som bliva
vem som vara

är kreativiteten en fara?

Håll ut!
Håll ut!

Kärleken tar aldrig slut

så som det borde ske
med allting om hur det blev

tar nya tag
energin bär iväg
för en ny sfär

i naturlighetens nyckfullhet
finnes förnuftets meningsfullhet

så som tålamodet har tolerans
håller det motsägelsefulla balans

så som livet ter sig
bär jag kärleken med mig

Håll ut!
Håll ut!

Kär i kärleken
som verkar bli
verkar vara

Ständigt i förändringarnas tid
hålles dess talan




Övriga genrer av eldblomma
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-23 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eldblomma
eldblomma