Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvildad från the puppet master

Du måste ha blivit förvildad av någon
För du går till rymningsattack mot dig själv
Ditt sömnlösa ego kan inte ta andras stolthet
Och skämten är så bordusa - Att du lever på överdrift
För att få en syl i vädret
Kanske är det värt att lyssna
Låt ögonblicket tala om tystnad

Vad som berör
med den man är i relation till
spar inte av mig själv
I go all in
utan back-up plan
Vågar satsa - utan rädsla för att bli sårad

Missad
Borttappad
Blev förvildad

Jag vet inte vem du var
Jag vet inte vem som stannar kvar
Jag hann aldrig lära känna dig
Med vilken väg att gå?

Förundran om jag någonsin
Kommer nära

Vem var egentligen du?

Vet jag knappt mig själv ens




Skapa | Skriva av eldblomma
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-13 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eldblomma
eldblomma