Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det man finner kan man hitta

Jag finner inte orden
Men jag kan tala om dem

Jag finner inte anledningarna
Men jag kan förklara dem

Jag finner inte min plats hos någon här i livet
Men jag kan bo nära dem

Jag hittar inte de saker jag vill ha
Men jag har det nödvändigaste kvar

Jag hittar inte riktigt det jag söker här i livet
Men jag tar ingenting för givet

Jag hittar inte orden när det passar sig
Men innerst inne vill jag säga dig;
Att jag kommer hitta mitt puzzel
Jag kommer att hitta bit för bit

När man har varit nere på botten
Finns inga drömmar som hittar sig in hit

Innerst inne
Är det du som river upp mina sårbara väggar
Du möblerar om mitt inre med ömsinthet
Som kräver att du läksammar
så att min dörr fortfarande står på glänt

För varje gång du knackar på
Blickar jag ut och undrar om vad som rår på

Du ger mig vad jag behöver
Och inte alltid vad jag vill ha

Jag kan dränka mig själv i saker
Som jag borde kunna vara utan

Men egentligen är det bara du i livet
Som gör så att jag fungerar

Men egentligen är målet fortfarande diffust
Som gör så jag tvekar inför beslut

Det finns ingenting mer jag önskar mig i livet
Än att resan börjar ständigt från och med nu

I varje stund ska jag leva
Så som att jag sparar inför framtiden
Då svaren som kommer blir dem bästa

För innerst inne vill jag ingenting hellre
Än att i mina drömmars färd
Finna svaren med att hitta mål

Vi är inte riktigt där än
Men vi är påväg

Hoppas innerligt
Att kärleken tål
För vad vi genomgår




Skapa | Skriva av eldblomma
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-27 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eldblomma
eldblomma