Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov så gott

Sov så djupt
du regnbågens skatt
ditt hjärta bär bågens kulör

Sov så djupt
denna stjärnströdda natt
som vakar för dig ovanför

Du drömmer om åska
med dunder och knall
den slungar sitt blixtrande spjut

Men sov utan brådska
sov alla fall
tids nog tar ovädren slut




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 191 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-10-23 17:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som landar mjukt i mitt modershjärta!
2020-10-26

  Sparvögat VIP
Vackra ord faller från din tanke i underbart ljuva rader...
Stor poesi
2020-10-23

  Nanna X
Tröstande och välrimmat. Skulle ju gärna önskat mig en liten vaggvisa i musikalisk form också - men man kan ju inte få allt.
2020-10-23

  Solstrale VIP
Du skriver så fantastiskt! Denna dikt är underbar!
2020-10-23

  AiA Maria den fria
Fint

”du regnbågens skatt”

Tack!
2020-10-23

  danne //
Tröstande kanske lugnade t.om..
Inte för att var oförskämd men den är en schysst barnvisa tycker jag ....

Fint Herr kapten :)
2020-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant