Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad händer med människan som isoleras och förlorar medmänsklig kontakt


Vad betyder isolation, avskärmning för hälsan?

Vid stor fara som dödshot, våld, förtryck
påverkas hela organismen, den alarmerar och
bereder sig för en attack!

Plötsligt finns ingen som man kan lugna, och reflektera
situationen med. Människor får inte söka skydd hos
varandra
Det enda som finns är plötsligt mediala regler och
förhållningssätt som basunerar vad du ska göra
för att överleva. Om du bryter mot dessa regler
och förordningar så är du FARLIG!

Kan medial påverkan vara ett tvåeggat svärd
Hur ser agendan ut? Vad får sägas och vad måste
tystas!

Vad är gott och vad är ont?

Vad vill man förändra och varför?

Hur lång tid tar det för människor att förändra mönster
och rutiner?

Hur mycket skrämselpropaganda måste skickas ut innan
människor lyder?

Vilka är det som ska skyddas och vilka ska offras?

Mina frågor en söndagsmorgon den 25/10 2020

Vem, vad och varför?








Övriga genrer av WyS VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-25 10:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det skall bli intressant att se summeringen när coronakrisen är över
2020-10-25
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP