Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tolkar lite 80-tals hits


Går till historien

Det finns inget ljus i min framtid

så jag går till historien istället




Fri vers av Kaptenlöjtnant
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-26 09:18



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Vilken fin historia, var det inte Fleetwood Mac ”Ewerywhere”...
Tacksam för det ljuset!
2020-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant