Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tolkar "love yourself"


Kärlek i mikroskop

Uti en droppe med vatten
under ett mikroskop
Fann en man, en skön och himmelsk dam

Han skådade henne om natten
i sitt förstoringsglas
men kunde ej ens dela ut en kram

Så gick för vetskapsmannen
en tid och han blev sjuk
av längtan till sin sköna lilla mö

Han öppnade sitt fönster
och kastade sig ut
ty utan henne ville han blott dö




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-26 14:34



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Spännande med Amour där man minst anar den!! Som om professorn hade tittat för djupt i glaset...

Gillar formuleringen "kunde ej ens dela ut en kram"! Vem vet - var damen han fann fullt verklig?
2020-10-27

  AiA Maria den fria
Tänk vad vi kan göra för(?) kärleken...


Tack!
2020-10-26

  Nanna X
Mikroskopet verkar vara en livsfarlig uppfinning?
2020-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant