Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gränslandet

Nu när klotet är tyst
och solen är på andra sidan

Hör jag varenda knyst
en kniv utanför slidan

Rispar mot mitt fönster
rostfritt stål mot glas

Alltid samma mönster
ur ventilen sipprar gas

Kommer jag att vakna
överlever jag natten

Kommer de att sakna..
ah, det var nog bara katten




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-28 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant