Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balansgång

Över klyftan som gapande skilja
livet från dödens platå

Går en spindelvävstunn liten vilja
den går jag balansgång på




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-29 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant