Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du tvingas till bilbesiktning för att se över underhållet! Du har väl sett till att serva....


Inget överlever utan underhåll

Allt som är skapat måste
underhållas o skötas om.

Det är viktigt att se att detta
också gäller våra reltioner.
Kärleken behöver näring för
att överleva.
Kan man jämföra bilar med
kärleksrelationen.

Dåliga bromsar på en
bilbesiktning blir kör
förbud.
Även i en kärleksrelation
måste bromsarna fungera
Det måste finnas tid för
reflektion och självinsikt.
Varför har jag inte sett
tecknen som funnits och
testat bromssystemet.
Jag har ansvar för det jag
Skapat..

Aldrig glömma av underhållet!




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-29 09:55



Bookmark and Share


    lydriket
Klokt.. Moget. Alltid aktuellt. Aldrig passé.
2020-10-29
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP