Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkar solen glimmar av bellman i ny rave verision


Stilla slavarna slita

Stilla slavarna slita
i solens nyfödda guld

De bergtagna elfenbensvita
som tror de betalar en skuld

I en passage till det föregångna
en hög utav uppgivna ben

Dansar skuggorna långa
i facklornas fladdrande sken




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 103 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-29 11:05



Bookmark and Share


  Nanna X
Ljuvlig Bellmantolkning!
2020-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant