Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cancer..vidriga monster


Allt du gör

Du är tyst
Men du finns där
Du är snabb
Du sprider
Din ondska

Tar allt
I din väg
Du förgör
Du krossar
Du bryter ner

Du tar ifrån människor
Drömmarna
Ljuset
Hoppet
Livet

Du är
Hemsk
Avskyvärd
Elak

Du tar ifrån oss allt
Kraften
Viljan
Våra kära

Det måste få ett slut




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-29 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP