Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tjej som förändras...


Hon

Med solskensblick

Hon brukar alltid vara sprallig och glad

Kommer med ett stort leende på läpparna

Hon är en pust av frisk luft


Det är annorlunda nu

Hon har gråa moln på sin himmel

Solen i hennes ögon har dött


När hon passerar förbi

Blåser det upp

Med stormsteg flyr hon därifrån


Som vågorna smeker klipporna

Rinner tårarna ned för hennes kind

Hans ord ekar i huvudet


Hon kunde inte förstå

Varför han gjorde såhär

Hon älskar ju honom så




Fri vers av Jesse
Läst 479 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2003-11-20 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesse
Jesse