Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotik

Efter långt tid som gått
Är vi äntligen här
Inte kunde du glömma
Så som jag inte kunde 
Något som bara börjat
Det lockar desto mer
Nyfikenheten som tar över 
Ruset du ger i hela kroppen 
Ge mig din lust och åtrå
Våga falla in i njutningen
Där tid och rum inte finns 
Jag kan ge dig något
Du aldrig trodde fanns 
Du aldrig kunnat känna 
Känslan av en fantasi 
Som nyss blivit sann
Låt mina händer få leta
Längsmed din kropp
Retsamt men ändå bestämmt 
Du tar mig där och då
Vällusten som fyller upp 
Då du tillfredsställer mig 
Så som jag för dig 
Somnar i varandras famn
Med läppar som ler nöjt 
Förlorade i stunden vi skapat 














Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-31 01:45



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Tack så mycket mare!
2020-10-31

  mare VIP
Vackert möte
mellan två
sparar den
väcker minnen
som aldrig glöms

2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan