Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nytolkning av Bach "Polonaise"


Storhetstiden

Kompositörers
storhetsvansinne dukar
det bästa brödet

Storhetstiden är
sent sjuttonhundratal i
Tyska domäner




Bunden vers (Haiku) av Kaptenlöjtnant
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-31 12:41



Bookmark and Share


    Askanden
2020 köpenhamn coronadöd
2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant