Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den förryckte

 

Som jag ville se dig

innan blomman slöt sina kronblad

runt din kärlek

och band mig för evigt

vid trädstammen

som jag aldrig nådde runt.

 

Jag var den förlorade

förlagda pusselbiten

som inte passade någonstans

den förryckte

som aldrig gjorde

vad publiken förväntade sig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2020-10-31 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP