Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots sitt ringa varande


mitt i sjuttisjunde steget
började det tvivlas på
allt självupplevt
fram till den dagen


så hon hade upphört
att sjunga med vindarna
följa suset under ekarna


och gräset bar inte längre
hennes tidigare så
glänsande mantel


nu platsade hon inte längre
utan räknades kallt
till de invasiva

trots sitt ringa varande




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-11-01 10:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så kan det gå vem som är
Populär i människornas
Växt melodifestival!
;)
2020-11-10

  Solweig Jansson VIP
Instämmer med tidigare kommentarer !
2020-11-05

  Briza media
Vackert skrivet om tvivel och tillhörighet.
2020-11-02

  AiA Maria den fria


liv som vandrat värdigt utan att lämna stora avtryck skänker starka intryck

Tack!
2020-11-01

  Elinor Sörensson VIP
Ett vagt stråk av
sorg korsar min väg.
Över detta skogsväsen
som tycks ha förlorat sin
magiska mantel. Eller
är det kanske Ängel 77
som tvivlar.

Mycket vackert skrivet.
Tycker om den.
2020-11-01

    Lena Staaf VIP
Stark och sorglig dikt där jag får en bild av någon som blivit förskjuten och inte längre räknas. Trots att ordey invasiva mer ger en bild av någon stark och seg som motstår alla utrotningsförsök.
2020-11-01

  Öknens Ros VIP
Ordet invasiva får mig att tänka på oönskade växter i parker och trädgårdar.
2020-11-01

  Maja Ivan
Dikten beskriver för mig en känsla av att bli sviken av sitt sammanhang. Tankeväckande!
2020-11-01
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP