Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

Låt mig ge dig
Allt som du en gång
Gav mig

Styrka
Hopp
Tro
Mod
Kärlek
Omtanke
Och stöd

Låt mig finnas där för dig
Så som du fanns där för mig

Låt mig leda dig
Så som du lett mig
Genom åren




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-01 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP