Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkar "All my loving"


Beatles

Göken gol från alla håll
dom talar med varann
Tänk att dom har dolt en sådan list

Jag fann en vän i trädet
när rösterna försvann
släcker ljuset, dansar lite twist




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-01 17:31



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Som om Beatles hade startat på 90-talet?! Spännande stil, dansvänlig och för fram melodin förvånansvärt bra - om än med kortare toner....
2020-11-02

  Nanna X
Kul med röstinslagen, det förhöjer!
2020-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant