Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hänga upp och piska en stor, bred, kritvit madrass




det kan man väl göra
bara man inte råkar börja fantisera
om att det är ett stort, brett, kritvitt arsle
som man ger sig på med mattpiskan
och som ger ljud ifrån sig
som man gör om till njutningsfulla stön
för då är man ju sjuk i huvet

men om man låtsas att dammet som lossnar
är coronavirus då ?

ja då går det bra !




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-02 07:52



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
:):)
2020-11-02

  Solstrale VIP
Kul liknelse! :) men moln av corona ska man akta sig för, bli mycket stön och klagan när man nås av ett coronamoln!
2020-11-02

    Lena Staaf VIP
Fantasier är en sak, verkliga handlingar något annat. Frågan är bara hur sådana fantasier uppstår?
2020-11-02

  AiA Maria den fria

Fantasier är fria
att dela
eller
behålla :)

Leva ut?

Själv avstår jag både arslen o Corona när jag själv väljer:)
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP