Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna upp

Tankar aldrig tänkta
Men som finns
Ansikten vi aldrig glömmer
Namn vi aldrig minns

Dagar som passerar
Tider som rinner ut
Innan vi reagerar
Är tiden redan slut

Vi springer genom livet
Har inte tid att stanna upp
Ser oss inte runt
Tar allt för givet

Stanna
Andas
Njut
Se de lilla
I det stora
Se dom små men betydelsefulla tingen

Se det stora i det lilla
Stanna upp
Om så bara för en stund




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-02 23:01



Bookmark and Share


  Maud Louise
Insiktsfullt o mycket bra diktat
2020-11-05

  Lottie Ålhed VIP
En tänkvärd uppmaning i fin dikt.
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP