Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkar lite Jackson five


Geting

Ett surrigt litet sällskap håller samkväm i vår bod
i hörnet av en vedkap man får närma sig med mod
Dom sliter alla dagar även när vår sol är släckt
närhelst det sig behagar för en pappersarkitekt

Alla klär i ränder det är vårens melodi
och alla är de fränder men helt utan empati
Straffar man var obehörig smitare i tullen
så är du inte bjuden kan det hända du blir svullen

En mot en så har man väl en rättså sportslig chans
men kommer hela släkten får man åka ambulans
Här råder ingen vapenlag nej alla har ett spjut
och är du inte till behag är bäst du skyndar ut




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 328 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2020-11-03 10:40



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Mycket underhållande med inbyggd spänning, snyggt skaldat!
2020-11-17

  Koloristen
Yeah man! Text och ljud flyter så bra.
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant