Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om kreativitet


Att njuta en kopp te

Att njuta en kopp te,
kanske en bulle bre'.
Ta allt med ro,
kanske börjar då
kreativiteten gro!




Fri vers av Klipparen
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-04 16:38



Bookmark and Share


    coronapoesi
xXx
2020-11-06

  Ola Rydberg
Sant, tystnad och ro
kan ge inspiration.
2020-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra med en stilla stund
och fundera på hur man vill göra
när bullen är slut och koppen tom
är det bara att köra!
2020-11-04

  AiA Maria den fria
*ler*

Te funkar alltid!

Tack!
2020-11-04

  Tehya
Så sant...
2020-11-04

  Solweig Jansson VIP
Ja, man har sina rutiner för att komma igång. Bodil Jönsson kallar det för " ställtid " i sin bok " Tio tankar om tid " - tiden det tar att ställa in sig på det man ska göra.
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Klipparen