Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tolkar Kicki Danielsson


Ett snedsteg

Och man hamnar i helvetet

men till himlen är en evig vandring




Fri vers av Kaptenlöjtnant
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-04 19:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Suveränt! Barnbarnet mitt tuggar lite extra glatt på sin smörgås med detta ackompanjemang ... :) solskenet lyser! Man bara myser!
2020-11-20

  Bjarne Nordbö
Sant.
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant