Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig tillbaka hem

 

Så sitter jag åter vid din sida

det känns som jag aldrig varit borta

men mina nätter har varit långa

som dina dagar varit korta.

 

Jag lyssnar dina andetag åter

försiktigt lägger jag mig vid din sida

min kärlek viskar sig förlåten

mina händer söker saknaden beskriva.

 

Fick jag vittna min ånger

fick jag skriva all skuld blank igen

skulle jag veta att din saknad

alltid väntade mig tillbaka hem.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2020-11-07 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP