Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


våga minnas


Inte än


Än
har jag inte vågat minnas
din hud
din doft
dina livslinjer

Just nu
är du bara konturer
av någon som har varit
livs levande

Jag vet
att det snart är dags
för mig

att fylla kostymen
med kött och blod

så att jag på allvar
kan minnas vem du var




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-08 10:15



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Gillade upplägget inledningen och "att fylla kostymen" - fint
2020-11-10

  Dennis Brinkeback VIP
Insiktsfullt om känslor
2020-11-10

  Nils-Robert
Att andas efter skilsmässan. Inte lätt.
2020-11-09

  bibbi ahrnstedt
Fint, svårt
2020-11-08
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP