Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens gud

Jag gömmer mig för Gud som älskar mig
Som en sådan där man
Min mamma varnade mig för,
Jag tänker tyst så att Han inte hör
Att jag inte vill till himlen när jag dör.
Gud som haver barnen kär
Jag orkar inte med det här!




Fri vers av Måndemon
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-10 06:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Lystra till Gudinnan
Mångudinnan!
2020-11-22

  Gunnar Hilén VIP
L.G. Du är ju fruktansvärd ! Läs dikten och kommentera dess innehåll.....ingenting annat.

Jag storgillar den !
2020-11-18

  Larz Gustafsson VIP
Så du vill till förtappelsen?
Till evig fördömelse?
2020-11-10

  siv birgitta.a. VIP
bra tack
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Måndemon
Måndemon