Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven för några år sedan när min mormor fortfarande levde.


Mormor

Jag saknar aldrig min mormor så mycket
Som när jag håller hennes hand
Och väntar på att hon ska minnas
Vad jag heter




Fri vers av Måndemon
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-22 12:04



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Smärtsamma rader men med kärlek i
2020-11-24

    ej medlem längre
En verklig och levande text, även om minnet glappar lite.
2020-11-23

  stormengudrun VIP
Jättefin :-) mormor minns säkert men kan inte uttrycka det bara...
2020-11-22

  Stisse
En fin dikt som berör.
2020-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Måndemon
Måndemon