Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap och uppror

En junikväll på min balkong
Varsin vinflaska
och den blå skålen full med jordgubbar
En regnbåge av lampor
Och vi driver nog grannarna vansinniga

Din vinflaska är nästan tom
Katten har somnat
Och du sträcker ut din flaska under natthimlen
”Jesus? Påfyllning tack?”
Jag konstaterar
att jag vill sitta bredvid dig i helvetet

Du har rymt hemifrån till mig
Det är så här revolutioner börjar
Ikväll läser du inte hans sms




Fri vers av Måndemon
Läst 203 gånger
Publicerad 2020-11-10 06:54



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag tror inte Jesus lyssnade på det örat. Inte på nåt annat öra heller. Det är bättre att själv vara på det. Köp mer nästa gång ! Revolutionen väntar.
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Måndemon
Måndemon